Peugeot 2008

Specificaties

AFMETINGEN (mm)
Lengte
4300
Breedte met buitenspiegels
1987
Breedte zonder buitenspiegels
1815
Hoogte
1550
Wielbasis
2605
Overhang vooraan
870
Overhang achteraan
825

Bestanden

Peugeot 2008

de New SUV 2008 - ook elektrisch

EXALTING SUV*
Met zijn stoer en gestroomlijnd silhouet en genereuze afmetingen verraadt de nieuwe SUV PEUGEOT 2008 beheerste efficiëntie en kracht. Zijn expressief front, horizontale motorkap en grote grondspeling gaan gepaard met een strakke belijning en fraai gesculpteerde flanken. Achteraan wordt het uitgesproken sportieve karakter nog geaccentueerd door een dakspoiler, glanzend zwart sierprofiel en verchroomde uitlaten.
* EXALTING SUV : De opwindende SUV

UITMUNTEND TOT IN HET KLEINSTE DETAIL.
Elk detail is goed doordacht en komt zowel elegantie als functionaliteit ten goede. De lichtsignatuur verraadt zijn moderniteit en geavanceerde technologie, met dank aan Full LED-koplampeni met drie strepen en LED-achterlichten die typerend zijn voor het merk.

GENIET VAN MEER MOGELIJKHEDEN.
Met een grote, moduleerbare bagageruimtei en een neerklapbare achterbank beschikt de nieuwe compacte SUV PEUGEOT 2008 over een functioneel laadvolume.
Het laadvolume boven de laadvloer is even groot bij de elektrische versie.

EXTENDED EXPERIENCE*

Toggle Fullscreen
Beleef een unieke rijervaring in de nieuwe PEUGEOT 3Di i-Cockpit® met intuïtieve ergonomie, een compact stuur, capacitief 10" HDi touchscreen en configureerbaar digitaal 3D instrumentarium. Naast geconnecteerde technologieën zoals navigatie met TomTom® Traffic, Mirror Screeni en draadloos opladeni is er ook nog het handenvrij starten en vergrendelen en ontgrendelen van de deuren met de contactsleutel in de zak door gewoon het voertuig te naderen of te verlaten.
* Extended Experience : uitgebreide ervaring.

PREMIUM ZITCOMFORT.

De zetels zijn verkrijgbaar met nobele bekledingen zoals Alcantara® of leder.
De voorzetels zijn verkrijgbaar met verwarmingi en de bestuurderszetel met massagefunctiei en in optie elektrisch verstelbaari.
SCHUIFDAK & HI-FI FOCAL® AUDIOSYSTEEM. Comfort en ruimte zijn optimaal, ook achterin, en gaan gepaard met maximale lichtinval dankzij het schuifdak met spoiler en superieure geluidskwaliteit van het Hi-Fi Focal®i audiosysteem.

MOTOREN

EXCITING CHOICE*

Laat je leiden door je verlangens en geef jezelf de vrijheid van keuze. Zo is de nieuwe compacte SUV PEUGEOT e-2008 leverbaar met een elektromotor van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm.
Daarnaast zijn er ook nog diverse krachtige en efficiënte Euro6 verbrandingsmotoren die allemaal over een Stop&Start-functie beschikken: BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotor, waaronder een PureTech van 155 pk, voor wie het graag wat sportiever heeft. En wie houdt van soepel en vlot schakelen, opteert voor de EAT8i-automaat met ‘Quickshift’i-technologie.
* Exciting Choice: opwindende keuze

TECHNOLOGIE

FUTURE-PROOF SUV*
VERRUIM JE HORIZON.
Durf nieuwe wegen in te slaan.
De grip van jouw nieuwe SUV PEUGEOT 2008 kan worden afgestemd op de ondergrond door één van de 3 standen van Advanced Grip Controli te selecteren: zand, modder of sneeuw.
En met Hill Assist Descent Controli kan je ook probleemloos steile hellingen af rijden.
*Future-Proof SUV: de SUV van morgen

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

De nieuwe compacte SUV PEUGEOT 2008 is uitgerust met de meest geavanceerde technologie van het merk, zoals PEUGEOT Drive Assisti dat semi-autonoom rijden mogelijk maakt. Met de hulp van rijstrookassistentiei kan de adaptieve cruisecontrol met Stop & Go-functiei de snelheid automatisch afstemmen op die van de voorligger zodat de tussenafstand constant blijft.

 
Peugeot-208
Peugeot-208
Peugeot 508
Peugeot 508