Peugeot 308

Specificaties

AFMETINGEN (mm)
berline / break
Lengte
4367/ 4635
Breedte met buitenspiegels
2062
Breedte zonder buitenspiegels
1804
Hoogte
1472
Wielbasis
2620 / 2730

Bestanden

Peugeot 308

Beschikbaar als berline of SW met Hybride, PureTech en BlueHDI-motoren

VERRASSENDE PERSOONLIJKHEID

De nieuwe PEUGEOT 308, met zijn resoluut hoogwaardige design, verleidt intens door zijn uitgesproken karakter en dynamisme. Om elk moment tot uw moment te maken, kunt u rekenen op de innovatieve en hoogwaardige technologieën van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® en op het gamma efficiënte benzine-, diesel en oplaadbare hybridemotoren;

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT

De nieuwe 308 introduceert in wereldpremière het nieuwe wapenschild van PEUGEOT, voor een tijdloze merkidentiteit die geschiedenis en hypermoderniteit verenigt. Het logo geeft het radiatorrooster een majestueuze look. Het 308-opschrift bevindt zich op de motorkap en helpt zo de vernieuwing van de wagen te onderstrepen.

GEDURFDE PROPORTIES

De nieuwe PEUGEOT 308 toont zich dynamisch vanuit elke hoek. Zijn zuivere lijnen met gedurfde proporties onderstrepen zijn krachtige persoonlijkheid: 

  • Het grote verticale radiatorrooster sluit  aan op een lange motorkap. 
  • De achterkant oogt gespierd en krachtig.  Hij werd visueel breder en staat stevig  op zijn wielen. 
  • Het gespierde en vloeiende profiel onthult  zijn atletische lijnen.
OPLAADBARE HYBRIDEAANDRIJVINGEN

De nieuwe PEUGEOT 308 HYBRID combineert vermogen met efficiëntie dankzij zijn twee HYBRID-motoren: HYBRID 180 e-EAT8 FWD(1)en HYBRID 225 e-EAT8 FWD(2). Ontdek nieuwe rijsensaties dankzij de samenwerking tussen de verbrandings- en elektromotor, die een voorbeeldig weggedrag en een hoogwaardig rijcomfort mogelijk maakt. Ook geniet u van de geoptimaliseerde batterij voor een 100% elektrische rijervaring met een rijbereik tot 60 km(3).

(1) FWD: Front Wheel Drive (voorwielaandrijving). Vanaf 24 g/km CO2 – Ramingen opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van de gehomologeerde WLTP-cijfers. 
(2) FWD: Front Wheel Drive (voorwielaandrijving). Vanaf 27 g/km CO2 – Ramingen opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van de gehomologeerde WLTP-cijfers. 
(3) Ramingen opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van de gehomologeerde WLTP-cijfers. Zuiver elektrisch rijbereik tot 60 km naargelang de opties van de wagen. Het rijbereik kan variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz.).

 

Technische gegevens

HYBRIDE
180 / 225 Pk (gecombineerd)
BENZINE
110 / 130 Pk
DIESEL
130 Pk
Peugeot 408
Peugeot 408
Peugeot 3008
Peugeot 3008