Alleen het beste voor uw Peugeot
U kan bij garage Traen terecht voor klein en groot onderhoud van uw Peugeot wagen. Wij beschikken als officiële Peugeot dealer en erkend hersteller over de expertise en geavanceerde software van de fabrikant om uw wagen een correcte en volledige diagnose te geven. Zo bent u steeds zeker van perfect uitgevoerde aanpassingen of onderhoud.

Heeft uw wagen nood aan een onderhoudsbeurt? Leg dan nog vandaag een serviceafspraak vast. U kan rekenen op een snelle opvolging binnen de twee werkdagen. Zend ons samen met uw gegevens uw nummerplaat. Indien u reeds klant bij ons bent, dan beschikken wij onmiddellijk over uw volledig autoprofiel en kunnen wij u snel en gericht helpen.

Gaat het om klein onderhoud en wenst u te wachten op uw wagen? Neem dan gerust plaats in onze onthaalruimte, waar koffie en wifi voorzien zijn, zodat u uw werkzaamheden kan voortzetten. Hebt u liever een vervangwagen? Meld dit bij het maken van uw afspraak en we zetten er één voor u klaar.
Onderhoud en reparatie van uw wagen
U wilt ongetwijfeld niet onnodig veel betalen en helemaal niet betalen voor onnodige reparaties. Na analyse van uw wagen overleggen wij samen met u de nodige reparaties en wordt op voorhand bepaald welke u wilt uitgevoerd zien. Geen verrassingen op uw factuur!

Onze voortdurend opgeleide technici beschikken over al het nodige materiaal en originele Peugeot wisselstukken om een grondige onderhoudsbeurt of herstelling uit te voeren.

Zowel kleine als grote reparaties, zoals het herspuiten of vervangen van onderdelen van de carrosserie, worden door garage Traen volledig ter plaatse uitgevoerd. Zo wint u aan heel wat tijd en kan u vertrouwen op een professionele reparatie van uw wagen volgens de erkende Peugeot methodes en bijhorende hoge vereisten.
Erkend herstel- en carrosserie atelier
Ons herstel- en carrosserie atelier Multi Merken en Peugeot kreeg over de voorbije jaren verschillende erkenningslabels. Zo kan u erop rekenen dat uw wagen een zuinige, efficiënte en duurzame herstelling krijgt met gebruik van de correcte en originele Peugeot onderdelen.

Doordat ons magazijn voorzien is van een grote voorraad aan Peugeot wisselstukken, wordt uw wachttijd bij onderhoud of herstelling sterk beperkt. Onze stock wordt dagelijks met nieuwe onderdelen aangevuld. Op die manier kunnen wij u snel uit de nood helpen en blijft uw 2 jaar fabrieksgarantie behouden.

Meer weten over onze herstel- en carrosserie afdeling? Neem snel contact op en leg uw vragen aan ons voor.