Tweedehandswagens met kwaliteitslabel
Op zoek naar een Peugeot occasie die aan uw eisen voldoet? De tweedehands wagens die garage Traen aanbiedt zijn voorzien van het label ‘Spoticar’. Dit betekent dat elke wagen streng beoordeeld wordt op 100 controlepunten.

Om dit kwaliteitslabel te verkrijgen worden onderdelen als de motor, versnellingsbak, carrosserie, uitlaat, aandrijflijn, het interieur en alle elektrische systemen zorgvuldig nagekeken door onze technici.

Meer weten over de voordelen van de tweehandswagens van Spoticar? Bekijk het hier. 
Tevreden of omgeruild?
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kan u bij garage Traen rekenen op een ‘Tevreden of omgeruild’-voorstel. Dit biedt u de mogelijkheid om het gekochte voertuig, binnen 10 werkdagen na levering, in te ruilen voor een voertuig van dezelfde categorie (cilinderinhoud, energie en prijs) uit de voorraad Peugeot tweedehandswagens beschikbaar in de garage.

De voorwaarden voor omruiling zijn:
 
  • De afstand afgelegd sinds de datum van levering bedraagt maximaal 2000 km.
  • Het voertuig werd niet beschadigd en heeft geen ongevalschade.
  • Het voertuig wordt teruggegeven in zijn oorspronkelijke staat.
  • Het voertuig werd nog niet eerder vervangen door de verkoper ten voordele van de klant, als toepassing van de voorschriften in deze rubriek.
  • Het is geen vraag naar een nieuwe kleur, nieuwe bekleding, nieuwe apparatuur en/of accessoires voor het voertuig.

Onze garantie op Peugeot occasiewagens

Car-Pass: uw garantie op de werkelijke kilometerstand
U wilt een tweedehandswagen aanschaffen? Weet dan dat de verkoper wettelijk verplicht is om u een Car-Pass te bezorgen. Dit document, dat twee maanden geldig is, geeft de kilometerhistoriek van het voertuig weer.

Zonder Car-Pass is de verkoop niet geldig en hebt u recht op annulering en terugbetaling van de aankoopsom.

Garage Traen bezorgt u bij aankoop van uw tweedehands Peugeotwagen met respect voor de wettelijke verplichtingen de originele Car-Pass. Hierop vindt u de kilometerstand genoteerd op basis van een verplichte tweedehandskeuring.
Overname van uw oude wagen
Bent u geïnteresseerd in een overname van uw oude Peugeot? U kan de waarde van uw wagen makkelijk en gratis laten bepalen, en dit zowel om hem in te ruilen bij de aankoop van een nieuw voertuig of recente occasie, als om hem contant te verkopen.

Maak nog vandaag een afspraak voor een vlotte prijsschatting in onze garage. Op basis van de staat van uw voertuig, model, leeftijd, kilometerstand en huidige marktprijs, ontvangt u onmiddellijk een correcte overnameprijs en mogelijkheid tot onderhandeling volgens uw plannen.

Bekijk snel ons overzicht van recente tweedehandswagens en maak nog vandaag een afspraak voor een prijsschatting!