Over garage Traen te Jabbeke
Sinds de oprichting in 1983, is het familiebedrijf doorheen de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende autogarage met een breed aanbod van nieuwe en recente tweedehands personen- en bedrijfswagens, en een uitstekende herstel- en carrosserie afdeling.

In 2015 werd garage Traen eveneens Peugeot dealer en erkend hersteller. Traen staat volledig achter dit merk en biedt een ruime keuze aan Peugeot modellen, gaande van vlotte stadswagens tot comfortabele SUV’s, en betrouwbare bestelwagens van verschillende volumes.

Bent u zelfstandig en is het gebruik van één of meerdere bestel- of bedrijfswagens essentieel in uw werkzaamheden? Dan bent u als zakelijke klant bij garage Traen aan het juiste adres. In zowel aankoop, huur, onderhoud als schadeherstel, kan u rekenen op een grote flexibiliteit en snelle, efficiënte service van het volledige team.
Het Traen team
Garage Traen beschikt over een gedreven team van een 15-tal medewerkers. Aangezien autotechniek voortdurend innoveert, worden alle teamleden aanhoudend opgeleid. De jaren ervaring en opgebouwde knowhow, vertalen zich dan ook elke dag in een vlotte service met een efficiënte, prijsbewuste en oplossingsgerichte aanpak.

Waar u ook voor langskomt, u kan steeds rekenen op een team dat met u meedenkt, voldoende tijd voor u uittrekt, en rekening houdt met uw feedback. Zo kan u zowel vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van uw nieuwe of tweedehands Peugeot, als op een eersterangs service in het geval van onderhoud, herstelling of depannage.

U staat op het punt om een Peugeot aan te schaffen en wilt graag persoonlijk of technisch advies? Maak dan alvast een afspraak met één van onze medewerkers of kom langs in onze showroom.